Rólam:

2018. elején döntöttem úgy, hogy vegán leszek, amit azóta is életem legjobb döntésének tartok. Az egészségügyi problémáim hosszú listája vezetett a tucatnyi étrend és diéta kipróbálásához, amik közül egyik sem volt a vegánsághoz fogható. Nem csak a hatékonyságát bizonyította számomra, de a rengeteg velejáró plusz, amire nem is számítottam, elképesztő mértékben javított az életemen.

Néhány hónappal később elvégeztem egy “Vegan nutritionist” (vegán táplálkozási tanácsadó) tanfolyamot, és azóta is folyamatosan tanulok. Az inzulinrezisztenciámat 1,5 hét alatt fordítottam vissza, a migrének enyhültek és ritkultak, a bőröm sokat szépült, az allergiám majdnem teljesen eltűnt és még sorolhatnám. A tudat, hogy mennyit segítek a Földünknek és nem járulok hozzá ártatlan életek kioltásához hihetetlenül felemelő érzés a mindennapokban is.

Sok szerettem tért át azóta erre az életmódra, ami megnyugvással és büszkeséggel tölt el. Az egyik legfontosabb küldetésemnek tartom ezt a tudást átadni és a vegán szemléletet terjeszteni Magyarországon is. A fejlődésünk segítéséért teszem, amit teszek. Haladjunk előre együtt!

 

Támogatóim:

tanfolyam.org

https://spiritnails.eu/

https://thebrightacademy.com/

http://benvideoediting.com

http://teszardavid.hu

https://addelonline.hu

http://trendelet.hu


Go vegan! 🙂